Mijn BRLO gegevens

Hieronder kun je je eigen aanmeldingsgegevens aanvullen. Klik onderaan op de knop ‘OK’ om je gegevens te bewaren. Pas wanneer je het hokje bij Bevestiging onderaan het formulier hebt aangevinkt zal de aanvraag worden verwerkt. Doe dit dus pas wanneer je ervan overtuigd bent dat alles volledig en correct is ingevuld. De link wordt daarna ongeldig. Eventuele wijzigingen kun je dan alleen nog doorgeven aan beroepsregister@velon. nl.

Let op: Onvolledig of foutief ingevulde formulieren kunnen niet in behandeling worden genomen en worden 30 dagen na eerste aanmelding verwijderd.

Alle formulieren en documentsjablonen die je nodig hebt voor de registratieaanvraag, vind je in de rechterkolom van deze pagina. In het formulier ‘Format Registratieaanvraag’ vind je ook een toelichting voor het aanleveren van je documenten.

Wil je tevens VELON lid worden? Meld je dan aan op de VELON site  en vul bij het ‘opmerkingenveld’ het woord ‘Beroepsregistratie’ in. Je komt dan in aanmerking voor korting op de contributie gedurende het lopende jaar.

NB: Het secretariaat van het beroepsregister is wegens vakantie niet bereikbaar tot 26 maart. In dringende gevallen mailen naar Ingrid van de Kamp: info@brlo.nl .

Gebruik de toegangslink om bij je gegevens te komen

Attentie: Wanneer je aanmeldingsgegevens zijn verwerkt is de toegangslink automatisch vervallen en heeft opvragen van de toegangslink geen zin meer.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com