Home

Laat zien dat je een lerarenopleider bent

Als lerarenopleider sta je aan de basis van de kwaliteit van het onderwijs in Nederland. Met jouw enthousiasme, vaardigheden, kennis en ervaring help je (aanstaande) leraren zich als onderwijsprofessional verder te ontwikkelen. Lerarenopleider zijn is een mooi, uitdagend en belangrijk beroep.

We nodigen alle lerarenopleiders van harte uit om door registratie te laten zien dat ze zich verbonden voelen met andere beroepsgenoten. Met de beroepsregistratie krijg je meer zicht op je eigen functioneren en ontwikkeling én laat je zien dat we met elkaar een professionele, ontwikkelingsgerichte, betrokken beroepsgroep vormen. Welkom!

Aanmelden registratie

Beroepsstandaard Lerarenopleiders

De Vereniging Lerarenopleiders Nederland (VELON) heeft in 2012 een beroepsstandaard voor lerarenopleiders vastgesteld in samenspraak met het beroepsveld. De beroepsstandaard richt zich op alle lerarenopleiders, ongeacht (werk)context, doelgroep of vakdomein. De standaard geldt dus voor opleiders van opleidingsinstituten en voor schoolopleiders binnen alle verschillende onderwijscontexten.

De kern van de beroepsstandaard is de grondslag, daar omheen staan 4 bekwaamheidsgebieden.

Lees meer over de Beroepsstandaard of bekijk de animatie hiernaast.

 

 

 

 

InfoBRLO

Altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen? Schrijf nu in op InfoBRLO, de maandelijkse informatiemail over het BRLO.

Inschrijven InfoBRLO

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com