Aanmelden registratie

Welkom bij de start van je registratietraject voor het Beroepsregister Lerarenopleiders (BRLO). Eerst iets ter verduidelijking: aanmelden is niet hetzelfde als registreren. Met de aanmelding geef je aan dat je je registratietraject wilt starten. Het is dus de eerste (administratieve) stap op weg naar je registratie. Hierna doorloop je je registratietraject. Als dat is afgerond en positief beoordeeld, word je opgenomen in het BRLO en ben je geregistreerd. Meer informatie vind je in de brochure Registratieprocedure (pdf) en het format voor de registratieaanvraag (Word).

Ben je nog niet geregistreerd en wil je je aanmelden voor registratie?

Vul dan het formulier hieronder in. Je ontvangt binnen enkele minuten een e-mailbericht met een toegangslink om je gegevens verder aan te vullen. Je hebt hiervoor 30 dagen de tijd. Wanneer al je gegevens volledig en correct zijn ingevuld kun je dat aangeven en wordt je aanvraag verwerkt. De link wordt daarna ongeldig. Verdere aanwijzingen staan op het webformulier dat je achter de toegangslink vindt.

Als je onderstaand formulier ingevuld en verstuurd hebt, maar geen mail ontvangt, kijk dan even in je spam-folder. Vind je hem ook daar niet? Stuur dan een mail naar info@brlo.nl.

Ben je al geregistreerd lerarenopleider bij VELON?

Dan hoef je niets te doen. Met de bij ons bekende gegevens sta je vermeld in het Beroepsregister Lerarenopleiders (BRLO).

Loopt je registratietermijn binnenkort af dan ontvang je tijdig een persoonlijke uitnodiging om deel te nemen aan het prolongeren van je registratie (voorheen herregistratie). Bij twijfel: neem contact op met beroepsregister@velon.nl.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com